200جرام صدور او وراك 100جرام مشرو م فريش ملح،فلفل،زعتر،بصل خبز شامى او بلدى دقة(فلفل،خل،ملح،ليمون بقشره،كمون،ثوم)يضرب فى الخلاط
الطريقة:
نفرم البصل والمشروم والفراخ وشوية بقدونس فى الكبة وبعد مانفرمهم نطلعهم فى طبق ونضيف عليهم التوابل والزعتر ونضيف شوية دقة وطماطم مقطعة صغير ونقلبهم مع بعض ونفتح العسش ونحط العيش ونحط شوية ونفدهم كويس ندهن الرغيف زيت زيتون وندخله الفرن على الشبكة هيطلع جميل جدا
وبالهنا والشفا
حسين سامى مشرف
عدد المساهمات : 1501تاريخ الميلاد : 12/11/1993تاريخ التسجيل : 22/06/2010 العمر : 31العمل/الترفيه : طالبالمزاج : رومانسى
موضوع: رد: طريقة عمل حواوشى الفراخ الجمعة 3 سبتمبر - 22:32
تسلم ايدك يا أحمد على الطريقه
احمد سامي صاحب الموقع
عدد المساهمات : 3390تاريخ الميلاد : 21/02/1992تاريخ التسجيل : 25/04/2010 العمر : 32العمل/الترفيه : طالب المزاج : وانا كمااااااااااااااان ههههههه
موضوع: رد: طريقة عمل حواوشى الفراخ السبت 4 سبتمبر - 1:29
العفو يا حسين بجد دايما منور مواضيعي
دونه مشرفه
عدد المساهمات : 935تاريخ الميلاد : 21/11/1991تاريخ التسجيل : 26/07/2010 العمر : 33العمل/الترفيه : طااااااااااااالبهالمزاج : Romantic Ya Man
موضوع: رد: طريقة عمل حواوشى الفراخ الثلاثاء 7 سبتمبر - 7:31
الله ع الجمال
طريقه جميله جدا يا احمد
شكرا ليك
احمد سامي صاحب الموقع
عدد المساهمات : 3390تاريخ الميلاد : 21/02/1992تاريخ التسجيل : 25/04/2010 العمر : 32العمل/الترفيه : طالب المزاج : وانا كمااااااااااااااان ههههههه
موضوع: رد: طريقة عمل حواوشى الفراخ الثلاثاء 7 سبتمبر - 8:19
العفو يا دونه بجد نورتي الموضوع بردك الجميل شكرا لمرورك