احمد سامي صاحب الموقع
عدد المساهمات : 3390 تاريخ الميلاد : 21/02/1992 تاريخ التسجيل : 25/04/2010 العمر : 32 العمل/الترفيه : طالب المزاج : وانا كمااااااااااااااان ههههههه
| موضوع: طريقة عمل رموش الست الأربعاء 9 يونيو - 21:53 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] رموش الست
المكونات :2.5 كوب دقيق
نص كوب سكر
نص كوب جوز هند
2 بيضهفانليا
م ك بيكج بودر
1.5 كوب زيده
صفار بيضه مع فانليا لدهن الوجه
الشربات: 5.1كوب سكر 1.5 كوب ماء
ليمون
عود قرفه
الطريقه: نضرب البيض والفانليا جيدا ثم نضيف الزبده والسكر ويتم الضرب لمده 3 دقايق نضيف جوز الهند علي الخليط ونضربهم جيدا نضيف الدقيق والبيكج بودر ونعجنهم كويس نغطي العجينه ونضعها في التلاجه لمده ساعتين بعد ما نطلعها من التلاجه تكورهها كور صغيره في حجم التمره ونضعها في صينيه مدهونه زبده وبعد ما نخلص المقدار نجيب الشوكه وندوس علي الكور بحيث علامه الشوكه تظهر وندهن الوجه بصفار البضه مع الفانليا وندخلها الفرن لحد ما تستوي وتحمر بعد ما نخرجها من الفرن نسقيها بالشربات البارد وبعدين نحطها في طبق التقديم ونرش عليها جوز هند
طريقه عمل الشربات: نضع السكر والماء والليمون وعود قرفه ونتركهم يغلوا لمده 20 دقيقه وبعدين نسيبه يبرد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
حسين سامى مشرف
عدد المساهمات : 1501 تاريخ الميلاد : 12/11/1993 تاريخ التسجيل : 22/06/2010 العمر : 31 العمل/الترفيه : طالب المزاج : رومانسى
| موضوع: رد: طريقة عمل رموش الست الأحد 8 أغسطس - 18:36 | |
| | |
|